Vejledning til at finde værdien af dine instrumenter

Vejledning til at finde værdien af dine instrumenter

Måske har du arvet en gammel mysterieguitar fra en slægtning, eller du prøver at aflade det trommesæt, der har siddet i din garage. Uanset hvad kan det være en udfordring at bestemme værdien af dine instrumenter. Her ser vi på nogle nyttige tip til at finde ud af, hvad dine instrumenter er værd.

I dette seneste stykke fra MusicThinkTank deler bidragyder M Banks nogle nyttige råd om, hvordan du kan gå frem til nøjagtigt at vurdere værdien af dine instrumenter.

”Hvis du har en lokal musikbutik, som du elsker at hyppige, kan du overveje at tale med ejeren for at se, om de tilbyder vurderinger. Hvis de ikke gør det, har de muligvis stadig nogle råd til at hjælpe dig med at finde ud af værdien af dine instrumenter. De køber og sælger ofte disse varer hele dagen og har en ret god idé om, hvad man vil gå efter på markedet. “

Musik