Bandzoogle tilføjer Live Stream-videointegrationer

Bandzoogle tilføjer Live Stream-videointegrationer

Bandzoogle har tilføjet nye integrerede muligheder for live streams og videoer som en del af en løbende indsats for at hjælpe kunstnere med at erstatte indtægter, der er gået tabt under pandemien fra turné.

Bandzoogle gør det nu nemt at integrere live og indspillet video fra YouTube, Vimeo, Facebook, Twitch og Crowdcast direkte til kunstnernes websteder.

Evnen til at centralisere indhold på deres eget websted åbner endnu flere muligheder for fanengagement og direkte-til-fan-monetisering.

Indtil videre har Bandzoogle-medlemmer solgt over $ 188.600 i kommissionsfrit billetsalg til mere end 1.300 virtuelle begivenheder siden midten af ​​april.

”Dette gør det lettere for Bandzoogle-medlemmer at bringe live stream-oplevelsen på deres egen hjemmeside,” siger Stacey Bedford, administrerende direktør for Bandzoogle, om den nye integration. ”Musikere kan køre fans til deres egne hjemmesider og indsamle data og derefter sælge musik, merch og tage donationer gennem Tip Jar-funktionen. Det er en fantastisk måde at få mest muligt ud af en mulighed for at have et målrettet publikum, der ikke distraheres af andre underretninger eller annoncer. ”

Tip krukker og fanabonnementer
Bandzoogle lancerede for nylig også en Tip Jar, som har lettet over $ 181.600 i kommissionsfrie donationer fra fans til Bandzoogle-medlemmer siden maj (med et gennemsnitligt tip på $ 42,12).

Som et yderligere trin kan musikere nu integrere video i Tip Jar og tilbyde en forudindspillet besked eller en live stream-video. Fans kan derefter sende tip under en live stream-forestilling.

Med disse ekstra muligheder kan kunstnere, der bruger fan-abonnementsmodellen via Bandzoogle, også belønne visse niveauer af abonnenter med adgang til live og indspillet video.

Musik