Studerende opretter karantæne marketingkamp 2020

Studerende opretter karantæne marketingkamp 2020

Med udsigten til, at en sommerpraktik i 2020 i musikbranchen skulle gå i opløsning foran hende, besluttede en fremadrettet musikforretningsstuderende at skabe en karantæne marketingkamp, ​​hvor studerende fra hele landet samarbejdede i grupper for at udarbejde den ultimative kunstner markedsføringsplan.

Året 2020 har medført så mange udfordringer. På grund af COVID-19-pandemien har mere end 125 større virksomheder med mindst 500 ansatte anmodet om konkurs. Blandt disse er luftfartsselskaber, såsom LATAM, Avianca og Aeromexico, performance-grupper som Cirque du Soleil og stormagasiner, herunder JC Penney og Neiman Marcus. [1] Musikindustrien har også gennemgået en masse kampe, da liveoptrædener og begivenheder i øjeblikket er usikre og overvejer, at bymæssig sammenhæng mellem mennesker er den vigtigste form for spredning af Coronavirus.

Musikbranchen måtte tilpasse sig for fortsat at levere underholdning og job til mennesker over hele verden. Med det fulgte live stream koncerter og konferenceopkald. Imidlertid svækkede mange muligheder, især for studerende, der søgte at starte en karriere eller få en sommerpraktik for at opbygge deres CV. Med det i tankerne kom en Science in Business Administration-bachelor fra University of Florida, Danielle Gray, op på karantæne-marketingkampen.

I marts, da pandemien ramte, og alt stoppede fuldstændigt, så Danielle sine chancer for at arbejde i en musikindustri i løbet af sommeren. Det faldt hende ind, at jobrekrutterere i fremtiden sandsynligvis ville spørge studerende, hvad de gjorde under karantæne, så hun tænkte på et personligt mål – at skabe marketingplaner for forskellige kunstnere. Da hun foreslog en ”kamp” til kollegerne, hvoraf mange også havde mistet deres sommerplaner, viste de stor interesse for det. Senere, efter at have set så mange studerendes praktikophold blive aflyst, tænkte Gray “Hvorfor ikke gøre dette åbent for hele landet?”

Mens hun udviklede ideen, kontaktede hun nogle venner, mentorer og professorer i branchen for at få feedback og hjælp til at sprede budskabet til andre gymnasier og såvel som at få kunstnere og deres hold om bord. Gennem dette samlede Danielle over 100 studerende fra 25 forskellige universiteter (Berklee College of Music, NYU, USC, Full Sail University, SUNY Oneonta) og endda en deltager fra Polen. De blev opdelt i grupper, hvor de valgte en af ​​de tre kunstnere, der blev leveret – Jukebox the Ghost, Duke & Jones og seeyousoon. Hver af kunstnerne havde et specifikt mål, som de gerne ville se i markedsføringsplanen. Og holdet med den mest kreative og grundige kampagne ville vinde kampen og få chancen for at få kunstnerne til at udføre det.

Musik